2012. február 29., szerda

FÜGGÖNYEINK ÉS DEKORÁCIÓINK TAVASSZAL!Sárga barna igazi szépség...
Lassan de biztosan itt a tavasz!Nem csak a természet mi is és lakóterünk is felfrissül.Függönyöket.cserélük falat festünk ,átrendezzük szobáinkat, (bár ennek férjeink nem mindig örülnek)!A végeredmény azonban mindíg megérí,a fáradtságot!A tavasz színei függönyeinkben,dekorációkba, a tojáshéjszín,az aranysárga,aranybézs,püspöklila,sárgabarack,pipacspiros! Hangsúlyt ad a háttérnek a búzavirágkék,fűzöld.                                                                                 

japán stilus lapfüggönyökkel 


igazi romantikus dekor  és roló


minimál designe amikor a kevés több Az élénk színeket megtörhetjük,hatásukat tompíthatjuk,gránitszürkével,őzbarnával,éskakaóbarnával!Függönyeink legyenek lágy esésű, anyagokból!Az ebédlő vidám sárga, derüs szinek,ahol jókedvűen, telnek el a együtt töltöt tórák!A gyerekszoba függönyéneés falainak színe nagyon fontos! Csökkenteni kell az ingerek túltengését, meg kell felelnie lelki igényeinek, elő kell segítenie a gyerek fejlődését, alkotóképességét!!Kortól függően igen határozott kedvenceik vannak amiket figyelembe kell venni!Erről a következő bejegyzésemben fogok írni nagyon részletesen.Addig is bármilyen, kérdésre szivesen válaszolok! Ha van kérdésed írjál!Elképzeléseidet meg is valósítom, bármilyen lakásdekoráció, elkészítését vállalom a legmodernebbtől a klasszikusig! munkáim egy pici töredéke ami itt látható most, referencia munkáim galériájának készitése folyamatban van!                                                
A bejegyzés tartalmában Gizella Waterman írásából is válogattam.                                                                                                                                   

FÜGGÖNYEINK, SÖTÉTÍTŐINK, ÉS A SZÍNEK VILÁGA


Vidám jó kedélyű, őszinte,ő a tavasz!Színe a sárga.Kiegészítő színei a lila, és a tompa sötét színek is előnyösen foghatják le temperamentumát!
Nyugalom és állandóság ,ő az ősz!Lényéhez illik,a zöld.Kiegészítő színei a sárgás piros és a piros.
Társaság kedvelő,temperamentumos, ő a tél!Lényéhez illő szín,a piros.Kiegyensúlyozó színei a kékes vörös,és a zöld. Természetesen ezen színeknek a sok sok árnyalata illik még ide, ez nem jelenti azt hogy egy másik szín az tabu.Miért is írtam most erről? Azért mert mint előző bejegyzésemben írtam, fontosak lakásunk színeinek megfelelő kialakításában!Nem biztos hogy egy tél vagy nyár típus ugyanazon színeket szeretné látni ami rá jellemző, a lényeg az hogy,azoknak a színárnyalatai legyenek harmonikusan otthonunkban.Az évszakok színei,ettől sokkal több színnel ajándékoznak meg bennünket,következő bejegyzésem részletesen erről fog szólni!Ha szeretnél kérdezni itt vagyok, és válaszolok!
Hálószoba zöld és fehér színpompa
Nappaliba a sárga meleg színe és egy különleges designe
Modern hálószoba,modern színek mályva,lila, rózsaszín!


Modern japán stílusú lapfüggöny !